Retourneren & garantie

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Ongeacht de reden heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Let op: In verband met hygiëne kunnen sieraden, haar accessoires en bikini's niet worden geretourneerd.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag terugbetaald. De retour verzend kosten van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je om te retourneren met Track & Trace. Bewaar het verzendbewijs wel goed totdat wij je retour verwerkt hebben. Wanneer je retourneert zonder Track & Trace en het pakket komt niet bij ons aan, dan kunnen we je geen geld terug betalen.

​Mocht het product beschadigd zijn, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour zenden goed verpakt is.

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Wij staan ervoor in dat de producten voldoen aan de vermelde specificaties en foto’s op de website. Een artikel dat hier bij jouw controle niet aan voldoet kan je bij ons aanmelden en als het gebrek binnen de garantie valt zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. JewelsByNien geeft deze garantie alleen als je binnen 2 dagen na ontvangst aan ons per email laat weten dat er een probleem is met je ontvangen bestelling.

De email dien je te richten aan JewelsByNien@gmail.com en dient voorzien te zijn van je naam, productnaam, ordernummer, ontvangstdatum van je bestelling en duidelijke uitleg van het probleem. Foto’s van de verpakking (enveloppe, doosje en sieraad verpakking) en foto’s van het kapotte, niet werkende of beschadigde product moeten direct bij deze email worden bijgevoegd.

Buiten de garantie vallen gedragen producten en wanneer een gebrek is ontstaan als gevolg van of dat voortvloeit uit onvoorzichtigheid doordat jij of iemand anders het product hebben proberen aan te passen of het product hebben gebruikt waar het niet voor gemaakt is. Wanneer je ons later dan 2 dagen na ontvangst op de hoogte stelt kunnen we niet meer aansprakelijk gesteld worden.