VERZENDING

JewelsByNien doet haar best om je bestellingen zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 15.00 uur worden geplaatst, proberen wij diezelfde dag nog te verzenden. Je kunt je pakketje dan binnen 1-5 werk dagen verwachten. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

JewelsByNien verzendt haar producten op twee verschillende mogelijkheden.

  •  Bestellingen wordt met een Track & Trace code verstuurd. Zo kan je het pakketje volgen.
    Harde brievenbusdoosjes zo blijven je sieraden goed beschermd tegen breuk en vervorming. De brievenbusdoosjes passen door de brievenbus. 
    De Track & Trace verzendkosten zijn €4,- binnen Nederland. 
    De Track & Trace verzendkosten zijn €7.95 voor België

Indien je je brievenbuspakketje niet met Track & Trace wilt ontvangen (bijv. vanwege kosten etc.) is dit uiteraard ook mogelijk bij ons. Let wel op. Het gebeurt zelden, en wij gaan er liever niet van uit, maar er is altijd een mogelijkheid dat je pakketje zoek raakt tijdens de levering. JewelsByNien is hier dan niet aansprakelijk voor en geeft dan geen geld terug. 

 

  • Bestellingen wordt niet met een Track & Trace code verstuurd. Hierdoor kan je het pakketje niet volgen. Bubbeltjes enveloppen zo blijven je sieraden goed beschermd tegen breuk en vervorming. De bubbeltjes enveloppen passen door de brievenbus. Helaas kunnen de sieraden wel beschadigd raken. 
    De kosten zonder Track & Trace zijn €2,50 binnen Nederland.

 

Levering

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je altijd automatisch een email met een bevestiging van je aankoop (mocht je geen mail ontvangen, check dan ook even je Spam folder).

‚Äč

Alle pakketjes worden verzonden via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering na het afgeven aan PostNL in Nederland in 1-2 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Houd rekening met  een langere leveringstijd door feest- en vakantiedagen.

 

Heb je een fout adres opgegeven?

Heb je het verkeerde adres opgegeven? Stuur dan direct een mailtje naar JewelsByNien@gmail.com. Zodra je een bestelling plaatst gaan wij namelijk gelijk aan de slag met inpakken en verzenden. Geef ons daarom zo spoedig mogelijk de adreswijziging door. Indien het pakketje al verzonden is voordat we de wijziging ontvangen, kunnen we helaas niets voor je doen.